Cadru general și drepturi de proprietate

Site-ul www.impreunapentruachim.ro și toate serviciile aferente acestuia sunt deținute și administrate de către Asociația Împreună pentru Achim. Aceşti termeni şi condiţii definesc modul în care puteţi folosi acest website şi serviciile aferente. Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a platformei, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acesteia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări.

Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesaţi şi să verificaţi acest document în momentul în care accesaţi site-ul on-line. Întregul conţinut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Folosind site-ul www.impreunapentruachim.ro şi serviciile conexe veţi putea dona pentru unul sau mai multe proiecte derulate de Asociația Împreună pentru Achim.

Este interzisă orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vânzare, închiriere, licențiere sau publicare de materiale de pe portal (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activități sau de suportul pe care s-ar salva materialele în vederea îndeplinirii acțiunilor menționate anterior) de către orice terță persoană, indiferent dacă pentru un scop direct comercial sau de oricare altă natură pecuniară, fără acordul scris prealabil din partea Asociației Împreună pentru Achim. Descărcarea sau copierea prin orice metodă a materialelor de pe portal nu transferă către persoana în cauză licența programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe portal.

Asociația Împreună pentru Achim își rezervă dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul portal în cazul în care constată că aceasta încalcă legea, bunele moravuri ori depșește scopul/obiectul declarat al acestui portal.

Donatii on-line

Donaţiile primite prin intermediul platformei www.impreunapentruachim.ro şi al serviciilor conexe se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi EUPLATESC.RO care a încheiat un contract în acest sens cu ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU ACHIM. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site www.euplatesc.ro. Asociația Împreună pentru Achim nu îşi asumă responsabilitatea pentru tranzacţiile efectuate prin procesatorul de plată www.euplatesc.ro.

Folosirea cardului de debit sau credit fără permisiune

Când o donaţie este făcută prin www.impreunapentruachim.ro, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afara situaţiei în care este demonstrată folosirea fără acord a unui card de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosit fără autorizare cardul dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă acesta a fost furat sau pierdut, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru aceasta situatie.

Încalcarea termenilor și condițiilor

În cazul în care dumnevoastră încălcaţi oricare din termenii şi condiţiile din prezentul document, Asociația Împreună pentru Achim îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nici o notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la unul sau la toate modulele asociate cu platforma www.impreunapentruachim.ro şi serviciile conexe.

Legislaţie aplicabilă şi reglementări

Accesul utilizatorilor şi folosirea de către aceştia a site-ului www.impreunapentruachim.ro şi a serviciilor conexe sunt guvernate de legislaţia română în vigoare. Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcţionarea acestei platforme, a conţinutului său sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaţia română în vigoare şi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.
Contact: Pentru orice informaţie legată de funcţionarea platformei www.impreunapentruachim.ro şi a serviciilor conexe, precum şi pentru orice sesizări, reclamaţii, solicitări pe care le puteţi avea în legătură cu aceasta, ne puteţi contacta la adresa de email office@impreunapentruachim.ro sau la adresa poștală Asociația împreună pentru Achim, Str. Rezervelor, nr.79, Chiajna, Ilfov, Bloc 1, etaj 1, Ap. 17.